Foredrag

100% af de adspurgte vil anbefale Lykkes foredrag til andre

Foredrag, temadage, workshops og processer i et opløftende og give sprog med perspektiv og løsninger indenfor:

Digital adfærd og kultur – hvor er vi nu, og hvor vil vi gerne hen. Relevant for skoler, forældre, skoleledere og børn og unge. Indeholdet centrerer sig om børn og unge faktuelle færden og de vigtigste opmærksomhedspunkter – samt ikke mindst afprøvede løsninger. Med udgangspunkt i mine to bøger: “Børn & Sociale medier” (2016) og “Dit digitale barn har brug for en voksen” (Oktober 2018)

Digital kommunikation, data, branding og medarbejderbranding – hvordan matcher vi muligheder med formålet. Relevant for virksomheder, ledere og større organisationer og involverer både cases, does and dont´s, spejling og forskning og analyser.

Digital klog – hvordan agerer vi smartest i den digitale udvikling? Er teknologien vores fjende eller ven, hvem er klogest, og hvorfor? Et refleksion foredrag med et blik på fremtiden med udgangspunkt i udviklingen og menneskets tilstand overfor den teknologiske udvikling.

Jeg er med som foredragsholder i et nyt og spændende foredragsbureau, www.LivePeople.dk, der udbyder engagerede, inspirerende og vidende foredrag, der bringer mennesker videre, hvad enten de optræder som fag- eller privatpersoner.

Bag LivePeople står Nordens største TV-producent Banijay Nordic, der bl.a. andet ejer Nordisk Film TV. LivePeople er ledet af min nuværende foredragsagent Anders Gisselmann og Michèle Bellaiche, der hver især har 20 års erfaring indenfor foredrags- og tv-branchen.
For booking af foredrag/rådgivning om emner og indhold kontakt dem på telefon: 73707677 eller skriv til  kontakt@livepeople.dk

Har du brug for sparring på indhold, kan du kontakte mig direkte på 40334319.

Inspiration

Lykkes baggrund som uddannelseschef og ekspert i sociale medier har givet hende den tekniske indsigt og forståelse, som har været afgørende for den direkte vej til menneskers færden og udfordringer i den digitale verden. Hendes uddannelse og store erfaring som journalist og videnskabsformidler har givet hende metoden til at omsætte indsigt til brugbare råd og vejledning af flere faggrupper. Hun er desuden selv forælder og har tidligere skrevet  bøger om børn og unge.

Som foredragsholder er Lykke Kristensen konkret, levende og involverende. Hun belyser ikke kun den faktuelle færden men omsætter udfordringer til meget konkrete og brugbare råd, tilpasset målgruppen. Med sin erfaring fra arbejdet på området har hun set, hvad der virker, både for brugerne selv og som vejleder og voksen tæt på for eksempel børn og unge såvel som medarbejdere. Hun kan tilpasse sit foredrag ved behov – eksempelvis i forbindelse med ønske om en specifik aldersgruppe eller udfordring.

Lykke Møller Kristensen er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og er mor til børn i alderen 11, 15 og 17 år. Hun er desuden med i en international rådgivning- og erfaringsgruppe, hvorfra hun trækker viden og perspektiv, som hun gladelig deler videre. Og så er hun i øvrigt selv på sociale medier og har været det igennem mange år. Dog med fast agenda, som hun også gerne deler.

“Vi brugte Lykke til foredrag for indskolingsforældre, da vi oplevede en stigende tendens til, at selv børn i de mindste klasser havde en smartphone og skulle lære at gebærde sig på diverse platforme. Vi har efter foredraget fået en del feedback i forhold til emnet. Alle tænkte inden foredraget, at deres fornuftige børn ikke ville blive udsat for krænkelser eller misbrug af oplysninger. Endvidere var deres fokus før foredraget mere på kontoen til køb af Apps og at holde styr på denne. De gik derfra med kritiske og nysgerrige øjne i forhold til deres børns færden på nettet.”

Anne Mette Øllegaard Sørensen
Anne Mette Øllegaard SørensenAfdelingsleder, Mølholm Skole

“At booke Lykke er som at booke 80 % ører og 2O % mund. Hun har styr på sit oplæg, men er eminent til at lytte, spørge og fortælle på en måde, så man får svar på sine inderste, skøreste og ondeste spekulationer om unge på de sociale medier. Alle gik hjem med aha-oplevelser og redskaber til at tage ansvar, skabe dialog og gøre sociale medier til et lige så lavpraktisk og ufarligt emne på spisebordet som en skål klistrede pastaskruer. Vi havde inviteret ungerne med til oplægget, og Lykke svarede på en enestående måde på deres mange spørgsmål, så forældrene også fik en masse ud af det. Book hende!”

Line DahlForældrekontakt Espergærde Skole

“Lykke formår på professionel vis, at få kommunikeret et klart og præcist budskab. Lykke formår, via sin involverende stil, at få tilhørende til at reflektere undervejr og sikrer dermed en høj indlæringsevne hos tilhørerne. Lykke var en del af vores workshop ”Effektivitetens dag” og fik i den forbindelse en fremragende evaluering. Jeg kan kun anbefale Lykke som indlægsholder til lignende arrangementer.”

Mikkel Smith
Mikkel SmithIndehaver Flexkom

“Lykke har et stærkt tekstmæssigt overblik, der betyder, at hun i en undervisningssituation har overskud og analyse som sin tro følgesvend. Jeg har set Lykke løse en lang række redaktionelle opgaver og ikke mindst som ansvarlig for processer. Lykke har til vores fulde tilfredshed løst en lang række redaktionelle opgaver – altid med stor professionalisme og et højt fagligt niveau. Såvel enkeltstående artikler og reportager som længerevarende projekter. Hun kan i kraft af sin personlighed, sin energi og sin stærke journalistiske værktøjskasse indtræde i den redaktionelle proces på alle tidspunkter – som sparringspartner i den første spæde idéudviklingsfase eller som konkret opgaveløser i forhold til definerede opgaver.”

Mads D. Larsen
Mads D. LarsenKommunikationschef, DBU Jylland

“I forbindelse med opstart af vores restauranter har vi i flere omgange haft fornøjelsen at få hjælp af Lykke fra AdNotam til at forfatte pressemeddelelser, lave tekster til hjemmeside og brochurer.
Hver gang har vi været ovenud tilfredse med resultatet – på én gang skarpt, præcist og poetisk… og vigtigst af alt; vores koncept og filosofi bliver kommunikeret ud på den helt rigtige måde målrettet det segment, vi ønsker at henvende os til i hvert enkelt tilfælde. Topprofessionelt!”

Daniel Bro SchmidtDriftchef, The Dining Project

“Lykke giver mine medarbejdere et kick, både arbejdsmæssigt, salgsmæssigt og i deres forståelse af dem selv. Når man lægger sine medarbejdere i Lykkes hænder, er det en tillidserklæring – som hun til fulde indfrier. Vi har fået et bedre drive og mine ansatte bruger hendes tips og råd dagligt, ligesom de forstår at holde fast i deres personlighed, mens de er bevidste om, hvilket brand, de repræsenterer.”

Caroline Bjerring
Caroline BjerringDirektør og indehaver, Caroline Bjerring Successful skin and body care.

Foredrag og temadage

Målgruppe tilpasses efter ønske og behov.
Herunder to populære foredrag/kurser

“Dit digitale barn har brug for dig”

Til målgruppen forældre, lærere, pædagoger, elever og ledere

Bliver mit barn afhængig af mobilen?

Hvad skal jeg vide, for at hjælpe mit barn?

Hvad er forskellen på Snapchat og Instagram?

Børn og unges brug af mobiler og sociale medier, spil og apps vækker bekymring og tvivl hos os voksne. Men hvad bygger vi bekymringerne på? Hvad ved vi egentlig her godt ti år efter, at det digitale blev hvermandseje i form af tablets og smartphones? Hvad siger forskningen om konsekvenserne, og hvad er manglerne ved den viden, vi har?

Og ikke mindst: hvad siger børn og unge selv?

Vi har som voksne i den digitale verden en stor udfordring i manglen af nedarvede principper til at håndtere det digitale menneskeligt.

Men det behøver ikke at stoppe os, for vi har noget andet og langt vigtigere i vores værktøjskasse!

Forfatter og foredragsholder Lykke Møller Kristensen går tæt på og giver ikke kun indsigt ved at perspektivere forskning til hverdagen og børn og unges egne historier men også ved at vise, hvor vi skal sætte ind for at skabe en forandring hos de digitale børn. Uanset om de står over for at skulle starte eller er godt i gang på et eller flere sociale medier. Hun viser, hvad vi ved, i dag – både fra forskning, analyser og statistikker – og inddrager børn og unges egne erfaringer og skærer igennem fordomme og det, hun kalder handlingslammelse, imens hun omformulerer bekymring til action.

Alle hendes erfaringer bygger på flere års tæt arbejde og workshops med børn, unge, forældre og lærere samt samarbejde med udenlandske eksperter og de mest fremtrædende sociale medier.

Foredraget foregår i et mix af egne erfaringer, forskning og gode råd – og ikke mindst med et glimt i øjet. Hun arbejder med et menneskeligt udgangspunkt og uden at løfte pegefingre.

Foredraget kan tilpasses målgrupperne voksne med: børn op til 6 år / børn i skolealderen / direkte til elever på ungdomsuddannelser, lærere, forældre, pædagoger og fagpersoner.

Kan tilpasses forældre med børn over 15 – her er desuden mulighed for at lave fælles foredrag sammen med teenagere.

Drop den digitale dannelse – og skærp den almindelige sunde fornuft

– Til målgrupper i kommuner, SSP, tværudvalg og organisationer

Et hands on foredraget, kursus eller temadag der kan tilpasses målgruppen, som typisk er fagpersoner eller politikere, der arbejder med børn og unge og deres brug af digitale platforme. Ansvarlige beslutningstagere eller personalegruppe, der skal forstå årsag og konsekvens og have det gjort så konkret som muligt for at kunne undervise og håndtere alt fra børn og unge selv til for eksempel skolens/kommunens politik og kommunikation til forældre.

Hvad gør vi med børn og unges færden. Hvad er vores rolle, og hvordan inddrager vi det som undervisning eller tema?

På dagen belyses elevernes faktiske færden og giver gode råd til at sætte forløb/undervisning eller træffe beslutninger om kommende tiltag.

Lykke har en unik indsigt i børn og unges faktiske færden af flere årsager:

  • Hun er erfaren i den tekniske del efter mange år som rådgiver i sociale medier og tidligere uddannelseschef
  • Hun kender til store det store strategiske spil, som børn og unge også udsættes for, når de bruger sociale medier
  • Hun har arbejdet indgående med børn og unges brug af sociale medier i fire år og indledte arbejdet, da to af hendes tre børn kom alvorligt galt af sted
  • Hun bruger sin viden om teknik og andre børns erfaringer til at have gode fordomsfrie dialoger med børn og unge
  • Hun er der selv og kan se, hvad der sker, både i grupper og i den generelle færden
  • Hun er i næsten daglig kontakt med børn og unge selv eller med skoler og forældre i forbindelse med workshops og foredrag

Hun omsætter sin viden i et mix af oplæg og workshops og et output, som alle medvirkende kan tage tilbage og bruge direkte.

Lykke Møller Kristensen er som tidligere uddannelseschef og erfaren kursusleder vant til at lede en proces, der ikke kun indeholder viden, men også en høj grad af refleksion og perspektiv. Fra pep til substans.

Forespørg på Lykke Møller Kristensen

Kontakt Lykke

Her kan du uforpligtende forespørge på et foredrag, workshop eller kursus.

Mail: lmk@lykkemoellerkristensen.dk
Telefon: 40 33 43 19
Jeg er oftest nemmest at fange på mail.