Om Lykke

Lykke Møller Kristensens faglige baggrund er et kludetæppe af initiativer og indsatser – alle baseret på kommunikation og fællesskaber. Kort skitseret i CV eller Bøger og Projekter. Du kan se et udpluk af referencer nederst her på siden.

Lykke er uddannet  journalist fra  Danmarks Journalisthøjsskole og har senere suppleret med diplom i strategisk kommunikation. Hun er forfatter og foredragsholder, tidl. redaktør, rådgiver indenfor kommunikation og digitale medier, storyteller, klummeskribent, underviser, uddannelseschef og brandmanager.

Med flere bøger og rollen som redaktør bag sig, har hun i dag skabt et arbejdsliv, hvor hun kan beskæftige sig med det, hun brænder mest for:

At mennesker trives med og forstår det digitale på en måde, der løfter dem – både privat og i andre livsroller. For det digitale griber ind i alle dele af vores liv og handler om langt mere end techgiganter. 

Mission i ny tids habitus - det digitale

 Min hovedpræmis er at binde den overordnede vision med digitaliseringen – nemlig at skabe en bedre verden – sammen med en overordnet forståelse af, hvad der skal til, for at mennesket trives med udviklingen ud fra et etisk, brugerfokuseret og fremtidssikret mindset.

Jeg støtter derfor implementeringen via rådgivning,  kommunikation og uddannelse af brugerne.

 
 

Vision

Jeg er ikke kun praktiker men også idealist. Min vision er at være medskaber af en udvikling, hvor det bliver mennesket, der definerer den digitale udvikling og ikke den digitale udvikling, der definerer menneskets udvikling. (digital habitus) 

Derfor isolerer jeg ikke digitalisering til et spørgsmål om skærme, tech-giganter, afhængighed eller AI. 

 
5/5

Det siger mine samarbejdspartnere

Referencer

lykke-1-min
“Du er altid velkommen til at bede om specifikke erfaringer og udtalelser inden for det område, hvor du har brug for min ydelse. 
Eks. digitale arbejdsmiljø
Læring og udvikling af idéer til fagpersoner
Kommunikation og udvikling af helhedsstrategi om digital adfærd
Implementering og samarbejde på tværs af IT-afdeling og medarbejdere
Kortlægning af digital modenhed internt

 

LYKKE MØLLER KRISTENSEN

UNG:DOX, der er undervisningsinitiativet på Københavns Dokumentarfilmfestival (CPH:DOX), har haft stor glæde af at have Lykke Møller Kristensen ude som oplægsholder på et af vores mange faglige arrangementer målrettet ungdomsuddannelser, hvor vi kombinerer dokumentarfilmens visuelle indblik i et emne med uddybende faglige oplæg. Lykke er en af Danmarks førende eksperter i børn og sociale medier, og det var en fornøjelse at se hende udfolde sin viden overfor et ungt publikum, der tydeligt sugede til sig og engageret stillede opfølgende spørgsmål i rammerne af Faaborgs biograf Heliosteatret. Vi er altid på udkig efter eksperter, der ikke kun formår at rumme viden, men også kan formidle til og nå eleverne på ungdomsuddannelser inden for en kort tidsramme på bare 30 minutter. Her skuffede Lykke ikke og hun har derfor vores varmeste anbefalinger som oplægsholder til denne målgruppe.  

 

– Amalie Brok  UNG:DOX projektlederB&U Koordinator | Copenhagen Film Festivals

“Lykke delte med stor entusiasme ud af sin faglige viden, og satte sig selv og sin familie i spil på en medrivende, interessant og morsom måde – helt uden brug af digitale medier J.

Efterfølgende har vi fået mange positive tilbagemeldinger fra tilhørerne. Vi gik berigede og lidt rystede hjem, mange for at tale med deres børn om sociale medier.

Vi kan varmt anbefale Lykke som foredragsholder!”

Mette Lykke Petersen,  Ledelsessekretær, Specialskolen Grennessminde Birkerød

“Vi var så heldige at have besøg af Lykke i 2 dage, hvor hun lavede oplæg for både børn og forældre. Det var nogle utroligt relevante og nærværende oplæg, der var stillet mod netop den målgruppe, hun holdt for. Det vil sige, at der var 4 forskellige oplæg. Der er ingen tvivl om, at Lykke er en vidensbank indenfor de sociale medier, og hun formår at formidle på en sådan måde, at publikum er tryllebundet og godt kunne høre på hende endnu længere. Den viden man får, bliver formidlet på en sådan måde, at de unge mennesker ikke føler det er en løftet pegefinger, men omsorg. Det at Lykke har mærket nogle af faldgruberne på egen krop, gør oplæggene endnu mere nærværende.”

– Monika Brøst, Børneskolen Bifrost Herning

“Lykke har et meget vigtigt og aktuelt budskab at formidle. Foredraget omhandler et emne, som de færreste er helt opdateret indenfor. Det er både lærerigt, skræmmende og opklarende. I foredraget bliver der “af-digitaliseret”, som Lykke selv kalder det, da hun ikke bruger digitale medier, men i stedet taler direkte til sit publikum. Publikum fik megen ny viden, som de kan bruge i deres daglige arbejde med børn og familier. Det er meget relevant for både faggrupper men også forældre, bedsteforældre og alle andre voksne, der har med børn at gøre. 

Lykke er desuden en fantastisk intens og indlevende foredragsholder, der forstår at tryllebinde publikum med sit engagement, nærvær og humor. Man kan sagtens bruge en hel dag med Lykke som foredragsholder!”

– Karin Kjaergaard Christensen, COPENHAGEN, Nestlé Infant Nutrition

“Lykke Møller Kristensen connectede godt og konstruktivt med både elever og forældre.

I samarbejde med sognets to store skoler indbød Paarup Menighedsråd til et dagsarrangement, hvor Lykke Møller Kristensen først mødtes med eleverne fra 7. og 8. klasse i skoletiden og om aftenen med forældrene. Med sin store indsigt og sine gode kommunikative evner nåede LMK igennem til sine tilhørere med den effekt, at alle blev klogere på emnet, og der blev åbnet for samtale mellem skolebørn og forældre om dette vigtige tema. Både i form og indhold kan et arrangement af den karakter varmt anbefales.”

– Jens Rønn Sørensen, Sognepræst i Paarup

“Kan varmt anbefales at lave projekter sammen med Lykke. Selvom man tror, at man mestrer kommunikation, kan man til sin overraskelse finde en spændende samarbejdspartner, som er i stand vil leve op til dine individuelle krav på den bedste facon”.

– Svetlana Gertsen, Indehaver, 2gether Consult International

“Vi hørte Lykke Møller Kristensens oplæg om sociale medier på Sexekspressens sommerseminar. Det var et spændende foredrag om de sociale mediers udvikling og hvordan de unge bruger det. Hun var ekstremt god til at holde ens opmærksomhed bl.a. ved at inddrage hendes egne personlige oplevelser med de sociale medier til at fremhæve sine pointer. Hun gjorde det fremragende og var en virkelig god formidler. Vi vil klart anbefale at booke Lykke til et foredrag, hvis man vil vide noget om børn og unges digitale adfærd.”

– Frederik Vestergaard Soelberg, Uddannelsesansvarlig
Sexekspressen Aarhus