Foredrag

Intet er bedre end at kunne reflektere i fællesskab, grine med hinanden og undres, forfærdes eller blive klogere sammen gennem:

Et identificerbart og perspektiverende blik på de benspænd digitalisering og teknologi kan betyde. Om det er din personlige scrollen eller det er systemet, der skaber mistrivsel på arbejdspladsen.

Glimt i øjet og nærværende eksempler, du kan nikke genkendende til og måske blive provokeret af. Digitalisering og teknologi er diffust nok i sig selv. 

Viden og reflektion. Det digitale er ikke en videnskab, men vores måde at angribe det digitale på kan med fordel have afsæt i viden og forskning.

Eksisterende foredrag

Fra automatiseret tomgang til digital modenhed

Et løsningsorienteret tendensforedrag, der med syv trin animerer til forandring af både digitale arbejdsgange såvel som digitalt brug i fællesskaber. Tilpasses efter ønske Læs mere

Digital habitus – og hvor vi ender (digital ungdom og fremtid)

Et tendensforedrag om mennesker, sociale medier og den digitale verden. Hvad skete der i perioden fra vi begejstret fik vores første iPhone til det blev nødvendigt at lave en lov mod at dele billeder af trafikulykker, og hvorfor er det vigtigt?

Fra digitalt potentiale til digital vinder

At forløse det nye digitale potentiale handler om mere end at kunne tænde for computer, kamera og Teams samt at kunne samarbejde eller sælge på tværs af kontinenter. 

Dine digitale spor og din fremtid

Et hands on oplæg, der involverer med opdaterede cases og viden om platforme og mønstre direkte til de unge.

Vi chatter – vi pjatter

Om kommunikationspræmissen i den digitale verden, hvor vigtig information konkurrerer med overfladiske svar og korte replikker, og hvor viden er gratis men forudsætter tid. 

12 genveje til digital balance og bevidsthed

Foredraget bygger på et årshjul med 52 reflektioner over vores digitale liv, nutid og fremtid  og indeholder både perspektiv på sociale medier, skærme og hverdagsdigitalisering på tværs af livsroller.

Eksisterende dialogformater

På de unges banehalvdel – et anderledes take på digital dannelse

Hvilke nuancer overser vi, når vi taler om digitalt indfødte og hvorfor er bør vi tænke i årgange fremfor generationer? 

Meningsfuld digitalisering

Hvad er det for en hverdag, vi gerne vil have? Hvilken mening er der med den overordnede digitalisering, og hvordan skaber vi mening genne digitaliseringen.  Et foredrag, der er bygget op som det tidligere “klogere sammen.” 

Målgrupper og kort om indhold

Skoler, årgange, forældre, fagpersoner, ledelse og forældrebestyrelser

Direkte og nærværende involverende bredt eller specifikt overfor de enkelte målgrupper. 

Trivselsansvarlige - både offentlige og private

Hvilken rolle spiller vores digitale hverdag på vores trivsel, samarbejde og handlekompetencer?

Alment interesse
- på tværs af livsroller

Det digitale går på tværs af alle livsroller og kan ikke isoleres til en app, en forældrerolle eller problemer med mitID.

Ledere og medarbejdere

Hvorfor er det vigtigt som medarbejder at kende meningen med digitalisering for at få det til at lykkes- og hvordan indstiller man kompasset til alle?

DIG

Måske genkender du ikke lige dit behov her, men så er du velkommen til at kontakte mig for at få inspiration til at sammensætte ud fra dine ønsker.

Digital business og kommunikation

Nej, du er ikke i mål, når din webshop kører og du markedsfører dig på Facebook. Her er dos and donts.

Foreninger og klubber

Størstedelen af vores kommunikation foregår digitalt og via sociale medier, men hvordan sikrer du som forening en god og involverende medlemskommunikation?

HR og rekruttering

Den digitale generation er efterhånden baseret på årgange mere end generationer. Her er vejen til de unge og vejen for de unge.

IT og udvikling

En stor del af medarbejdere i danske virksomheder forstår ikke, hvad IT siger. Fejl og ringe implementering har konsekvenser for sikkerhed og optimering.

“Med over 500 foredrag og en baggrund som jounalist, kommunikationsrådgiver og uddannelseschef er Lykke vant til at sikre relevans for målgrupper i både Danmark og Europa på dansk, tysk og engelsk.

Lykke behandler efter mange års erfaring digitaliseringen flerdimensionelt og – om det er kommunikation, sociale medier, digital adfærd og kultur, online sikkerhed, trivsel og konsekvenser eller udviklingsperspektiver og AI, algoritmer, data, robotteknologi, infrastruktur etc. –  altid i øjenhøjde med viden, inspiration og perspektiv som omdrejningspunkt.#

 

Brug for sparring og afklaring?

 Du er også altid velkommen til at tage kontakt.

“Vi var så heldige at have besøg af Lykke i 2 dage, hvor hun lavede oplæg for både børn og forældre. Det var nogle utroligt relevante og nærværende oplæg, der var stillet mod netop den målgruppe, hun holdt for. Det vil sige, at der var 4 forskellige oplæg. Der er ingen tvivl om, at Lykke er en vidensbank indenfor de sociale medier, og hun formår at formidle på en sådan måde, at publikum er tryllebundet og godt kunne høre på hende endnu længere. Den viden man får, bliver formidlet på en sådan måde, at de unge mennesker ikke føler det er en løftet pegefinger, men omsorg. Det at Lykke har mærket nogle af faldgruberne på egen krop, gør oplæggene endnu mere nærværende.”

– Monika Brøst, Børneskolen Bifrost Herning

“Lykke har et meget vigtigt og aktuelt budskab at formidle. Foredraget omhandler et emne, som de færreste er helt opdateret indenfor. Det er både lærerigt, skræmmende og opklarende. I foredraget bliver der “af-digitaliseret”, som Lykke selv kalder det, da hun ikke bruger digitale medier, men i stedet taler direkte til sit publikum. Publikum fik megen ny viden, som de kan bruge i deres daglige arbejde med børn og familier. Det er meget relevant for både faggrupper men også forældre, bedsteforældre og alle andre voksne, der har med børn at gøre. 

Lykke er desuden en fantastisk intens og indlevende foredragsholder, der forstår at tryllebinde publikum med sit engagement, nærvær og humor. Man kan sagtens bruge en hel dag med Lykke som foredragsholder!”

– Karin Kjaergaard Christensen, COPENHAGEN, Nestlé Infant Nutrition

“Lykke delte med stor entusiasme ud af sin faglige viden, og satte sig selv og sin familie i spil på en medrivende, interessant og morsom måde – helt uden brug af digitale medier J.

Efterfølgende har vi fået mange positive tilbagemeldinger fra tilhørerne. Vi gik berigede og lidt rystede hjem, mange for at tale med deres børn om sociale medier.

Vi kan varmt anbefale Lykke som foredragsholder!”

Mette Lykke Petersen,  Ledelsessekretær, Specialskolen Grennessminde Birkerød