Hermed et lille udpluk af projekter og bøger, som jeg har skrevet og medvirket i og som relaterer sig til de årgange og unge, der kommer ud på arbejdsmarkedet i de kommende år. 

Opdateres løbende…

Bøger

Jeg har skrevet fire bøger og to af dem har handlet om børn og unges liv på digitale medier og spil eller sociale platforme:

 

 

Børn og sociale medier

Dit digitale barn har brug for en voksen

Platforme

Jeg har stået bag to vidensplatforme, hvor den ene var fondsstøttet til gavn for børn, unge, fagpersoner og forældre.

 

DIGIWISE

Skærmbillede 2022-10-05 kl. 16.41.01

Digiwise samlede alle materialer og analyser, forskning og perspektiver på den brede tilgang til digitalisering, sociale medier og målgrupper. Siden blev desværre hacket i foråret 2022.

SoMe-Right

Skærmbillede 2022-10-05 kl. 16.31.04

En vidensplatform med gratis materialer, redskaber og viden om børn og unge og sociale medier og konkrete råd til undervisning og dialoger.

Projekter

Deltagelse i konferencer og samarbejder på tværs af lande og interesser har haft et eneste fokus: nemlig at hjælpe børn og unge online ved at uddanne vokse.

 

Insight

I Insights-gruppen som var et samarbejde mellem eksperter og rådgivere indenfor børn og unge online, arbejdede vi fra 2016 til 2018 på at samle indsigelser mod GDPR artikel 8. Børn og unges digitale rettigheder var vores omdrejningspunkt.

Council of Europe

download

Viden og gode råd med udgangspunkt i forældre og eksperter på tværs af lande og på flere sprog.

Vil du også opdateres med viden, perspektiv og mulighed for at få min bog gratis i indbakken? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her: