Referencer

lykke-1-min
“Du er altid velkommen til at bede om specifikke erfaringer og udtalelser inden for det område, hvor du har brug for min ydelse. 
Eks. digitale arbejdsmiljø
Læring og udvikling af idéer til fagpersoner
Kommunikation og udvikling af helhedsstrategi om digital adfærd
Implementering og samarbejde på tværs af IT-afdeling og medarbejdere
Kortlægning af digital modenhed internt

 

LYKKE MØLLER KRISTENSEN

“Vi var så heldige at have besøg af Lykke i 2 dage, hvor hun lavede oplæg for både børn og forældre. Det var nogle utroligt relevante og nærværende oplæg, der var stillet mod netop den målgruppe, hun holdt for. Det vil sige, at der var 4 forskellige oplæg. Der er ingen tvivl om, at Lykke er en vidensbank indenfor de sociale medier, og hun formår at formidle på en sådan måde, at publikum er tryllebundet og godt kunne høre på hende endnu længere. Den viden man får, bliver formidlet på en sådan måde, at de unge mennesker ikke føler det er en løftet pegefinger, men omsorg. Det at Lykke har mærket nogle af faldgruberne på egen krop, gør oplæggene endnu mere nærværende.”

– Monika Brøst, Børneskolen Bifrost Herning

“Lykke har et meget vigtigt og aktuelt budskab at formidle. Foredraget omhandler et emne, som de færreste er helt opdateret indenfor. Det er både lærerigt, skræmmende og opklarende. I foredraget bliver der “af-digitaliseret”, som Lykke selv kalder det, da hun ikke bruger digitale medier, men i stedet taler direkte til sit publikum. Publikum fik megen ny viden, som de kan bruge i deres daglige arbejde med børn og familier. Det er meget relevant for både faggrupper men også forældre, bedsteforældre og alle andre voksne, der har med børn at gøre. 

Lykke er desuden en fantastisk intens og indlevende foredragsholder, der forstår at tryllebinde publikum med sit engagement, nærvær og humor. Man kan sagtens bruge en hel dag med Lykke som foredragsholder!”

– Karin Kjaergaard Christensen, COPENHAGEN, Nestlé Infant Nutrition

“Lykke delte med stor entusiasme ud af sin faglige viden, og satte sig selv og sin familie i spil på en medrivende, interessant og morsom måde – helt uden brug af digitale medier J.

Efterfølgende har vi fået mange positive tilbagemeldinger fra tilhørerne. Vi gik berigede og lidt rystede hjem, mange for at tale med deres børn om sociale medier.

Vi kan varmt anbefale Lykke som foredragsholder!”

Mette Lykke Petersen,  Ledelsessekretær, Specialskolen Grennessminde Birkerød

“Lykke Møller Kristensen connectede godt og konstruktivt med både elever og forældre.

I samarbejde med sognets to store skoler indbød Paarup Menighedsråd til et dagsarrangement, hvor Lykke Møller Kristensen først mødtes med eleverne fra 7. og 8. klasse i skoletiden og om aftenen med forældrene. Med sin store indsigt og sine gode kommunikative evner nåede LMK igennem til sine tilhørere med den effekt, at alle blev klogere på emnet, og der blev åbnet for samtale mellem skolebørn og forældre om dette vigtige tema. Både i form og indhold kan et arrangement af den karakter varmt anbefales.”

– Jens Rønn Sørensen, Sognepræst i Paarup

“Kan varmt anbefales at lave projekter sammen med Lykke. Selvom man tror, at man mestrer kommunikation, kan man til sin overraskelse finde en spændende samarbejdspartner, som er i stand vil leve op til dine individuelle krav på den bedste facon”.

– Svetlana Gertsen, Indehaver, 2gether Consult International

“Vi hørte Lykke Møller Kristensens oplæg om sociale medier på Sexekspressens sommerseminar. Det var et spændende foredrag om de sociale mediers udvikling og hvordan de unge bruger det. Hun var ekstremt god til at holde ens opmærksomhed bl.a. ved at inddrage hendes egne personlige oplevelser med de sociale medier til at fremhæve sine pointer. Hun gjorde det fremragende og var en virkelig god formidler. Vi vil klart anbefale at booke Lykke til et foredrag, hvis man vil vide noget om børn og unges digitale adfærd.”

– Frederik Vestergaard Soelberg, Uddannelsesansvarlig
Sexekspressen Aarhus

5/5

Det siger mine samarbejdspartnere

Bliv opdateret med nyheder, tendenser og gode råd om digital trivsel og adfærd

Nyhedsbrevet er en månedlig journalistisk opdatering med:

– Overblik over vigtige nyheder som forskning eller undersøgelser
– Cases og gode råd
– Workshops – også gratis