“Vi brugte Lykke til foredrag for indskolingsforældre, da vi oplevede en stigende tendens til, at selv børn i de mindste klasser havde en smartphone og skulle lære at gebærde sig på diverse platforme. Vi har efter foredraget fået en del feedback i forhold til emnet. Alle tænkte inden foredraget, at deres fornuftige børn ikke ville blive udsat for krænkelser eller misbrug af oplysninger. Endvidere var deres fokus før foredraget mere på kontoen til køb af Apps og at holde styr på denne. De gik derfra med kritiske og nysgerrige øjne i forhold til deres børns færden på nettet.”

Anne Mette Øllegaard Sørensen
Anne Mette Øllegaard SørensenAfdelingsleder, Mølholm Skole

“At booke Lykke er som at booke 80 % ører og 2O % mund. Hun har styr på sit oplæg, men er eminent til at lytte, spørge og fortælle på en måde, så man får svar på sine inderste, skøreste og ondeste spekulationer om unge på de sociale medier. Alle gik hjem med aha-oplevelser og redskaber til at tage ansvar, skabe dialog og gøre sociale medier til et lige så lavpraktisk og ufarligt emne på spisebordet som en skål klistrede pastaskruer. Vi havde inviteret ungerne med til oplægget, og Lykke svarede på en enestående måde på deres mange spørgsmål, så forældrene også fik en masse ud af det. Book hende!”

Line DahlForældrekontakt Espergærde Skole

“Lykke formår på professionel vis, at få kommunikeret et klart og præcist budskab. Lykke formår, via sin involverende stil, at få tilhørende til at reflektere undervejr og sikrer dermed en høj indlæringsevne hos tilhørerne. Lykke var en del af vores workshop ”Effektivitetens dag” og fik i den forbindelse en fremragende evaluering. Jeg kan kun anbefale Lykke som indlægsholder til lignende arrangementer.”

Mikkel Smith
Mikkel SmithIndehaver Flexkom

“Lykke har et stærkt tekstmæssigt overblik, der betyder, at hun i en undervisningssituation har overskud og analyse som sin tro følgesvend. Jeg har set Lykke løse en lang række redaktionelle opgaver og ikke mindst som ansvarlig for processer. Lykke har til vores fulde tilfredshed løst en lang række redaktionelle opgaver – altid med stor professionalisme og et højt fagligt niveau. Såvel enkeltstående artikler og reportager som længerevarende projekter. Hun kan i kraft af sin personlighed, sin energi og sin stærke journalistiske værktøjskasse indtræde i den redaktionelle proces på alle tidspunkter – som sparringspartner i den første spæde idéudviklingsfase eller som konkret opgaveløser i forhold til definerede opgaver.”

Mads D. Larsen
Mads D. LarsenKommunikationschef, DBU Jylland

“I forbindelse med opstart af vores restauranter har vi i flere omgange haft fornøjelsen at få hjælp af Lykke fra AdNotam til at forfatte pressemeddelelser, lave tekster til hjemmeside og brochurer.
Hver gang har vi været ovenud tilfredse med resultatet – på én gang skarpt, præcist og poetisk… og vigtigst af alt; vores koncept og filosofi bliver kommunikeret ud på den helt rigtige måde målrettet det segment, vi ønsker at henvende os til i hvert enkelt tilfælde. Topprofessionelt!”

Daniel Bro Schmidt
Daniel Bro SchmidtDriftchef, The Dining Project

“Lykke giver mine medarbejdere et kick, både arbejdsmæssigt, salgsmæssigt og i deres forståelse af dem selv. Når man lægger sine medarbejdere i Lykkes hænder, er det en tillidserklæring – som hun til fulde indfrier. Vi har fået et bedre drive og mine ansatte bruger hendes tips og råd dagligt, ligesom de forstår at holde fast i deres personlighed, mens de er bevidste om, hvilket brand, de repræsenterer.”

Caroline Bjerring
Caroline BjerringDirektør og indehaver, Caroline Bjerring Successful skin and body care.

“Kan varmt anbefales at lave projekter sammen med Lykke. Selvom man tror, at man mestrer kommunikation, kan man til sin overraskelse finde en spændende samarbejdspartner, som er i stand vil leve op til dine individuelle krav på den bedste facon”.

Svetlana Gertsen
Svetlana GertsenIndehaver, 2gether Consult International

“Jeg havde kontaktet Lykke for at få hende til at tage hul på afdelingens igangsættelse af at formulerer visioner og værdi. Der blev afsat to temadage til formålet, hvor Lykke fik til opgave at få AVA til målrettet at skabe en intern forståelse, der skulle rykke afdelingen heni mod de overordnede visioner for Medicinsk afdeling på SLB.

Lykke formåede, at forstå hvor tydeligt, at netop vigtigheden af at tage udgangspunkt i afdelingens egne vilkår og arbejdstempo er. De særlige kendetegn og personalesammensætning havde Lykke på kort tid opfanget og Lykke gav lige netop det unikke afgørende betydning for, hvordan en fremtidig vision kan implementeres i hver enkel medarbejder.

Lykke var i stand til at fange ønsket om, at det, at kunne tage direkte fra hverdagen, var stort og udtalt. Det bevirkede, at i den dialog Lykke konstant holdt i gang ved alle medvirkende. Det gav involvering i samspillet, gruppearbejdet og feed backen.

Lykke evnede at give programmet dynamik ved at motivere, involvere, glæde og give dyb information.

Lykke magtede at skabe en fælles synergi og mål for afdelingen, noget alle fik berøring med. Dette var meget tydeligt et mål for alle og det havde været drøftet på forhånd.

Tak og på vegne af akut visitationsafsnit, Vejle sygehus.”

Annette Fuhlendorff OttzenPraktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske, AVA Vejle Sygehus

“Vi var så heldige at have besøg af Lykke i 2 dage, hvor hun lavede oplæg for både børn og forældre. Det var nogle utroligt relevante og nærværende oplæg, der var stillet mod netop den målgruppe, hun holdt for. Det vil sige, at der var 4 forskellige oplæg. Der er ingen tvivl om, at Lykke er en vidensbank indenfor de sociale medier, og hun formår at formidle på en sådan måde, at publikum er tryllebundet og godt kunne høre på hende endnu længere. Den viden man får, bliver formidlet på en sådan måde, at de unge mennesker ikke føler det er en løftet pegefinger, men omsorg. Det at Lykke har mærket nogle af faldgruberne på egen krop, gør oplæggene endnu mere nærværende.”

Monika Brøst Lærer på Børneskolen Bifrost Herning

“Lykke Møller Kristensen connectede godt og konstruktivt med både elever og forældre.

I samarbejde med sognets to store skoler indbød Paarup Menighedsråd til et dagsarrangement, hvor Lykke Møller Kristensen først mødtes med eleverne fra 7. og 8. klasse i skoletiden og om aftenen med forældrene. Med sin store indsigt og sine gode kommunikative evner nåede LMK igennem til sine tilhørere med den effekt, at alle blev klogere på emnet, og der blev åbnet for samtale mellem skolebørn og forældre om dette vigtige tema. Både i form og indhold kan et arrangement af den karakter varmt anbefales.”

Jens Rønn SørensenSognepræst i Paarup

“Lykke delte med stor entusiasme ud af sin faglige viden, og satte sig selv og sin familie i spil på en medrivende, interessant og morsom måde – helt uden brug af digitale medier J.

Efterfølgende har vi fået mange positive tilbagemeldinger fra tilhørerne. Vi gik berigede og lidt rystede hjem, mange for at tale med deres børn om sociale medier.

Vi kan varmt anbefale Lykke som foredragsholder!”

RepræsentantSpecialskolen Grennessminde Birkerød

“Jeg vil gerne anbefale foredraget fordi (hvis du kan):
Lykke har et meget vigtigt og aktuelt budskab at formidle. Foredraget omhandler et emne, som de færreste er helt opdateret indenfor. Det er både lærerigt, skræmmende og opklarende. I foredraget bliver der “af-digitaliseret”, som Lykke selv kalder det, da hun ikke bruger digitale medier, men i stedet taler direkte til sit publikum. 

Publikum (som hovedsageligt var sundhedsplejersker) fik i sær:
Megen ny viden, som de kan bruge i deres daglige arbejde med børn og familier. Det er meget relevant for både faggrupper men også forældre, bedsteforældre og alle andre voksne, der har med børn at gøre. Børn skal ikke være alene i den digitale verden og på de sociale medier. Det er yderst vigtigt at de voksne omkring dem sætter sig ind i denne verden og tilegner sig en viden, så de er klædt på til at vejlede, guide og støtte børnene. 
Publikum får utroligt meget med hjem i rygsækken!

Lykke som foredragsholder fordi:
Lykke er desuden en fantastisk intens og indlevende foredragsholder, der forstår at tryllebinde publikum med sit engagement, nærvær og humor. Man kan sagtens bruge en hel dag med Lykke som foredragsholder!”

Karin Kjaergaard ChristensenCOPENHAGEN,Nestlé Infant Nutrition

Forespørg på Lykke Møller Kristensen

Kontakt Lykke

Her kan du uforpligtende forespørge på et foredrag, workshop eller kursus.

Mail: lmk@lykkemoellerkristensen.dk
Telefon: 40 33 43 19
Jeg er oftest nemmest at fange på mail.