Referencer

Anne Mette Øllegaard Sørensen, Afdelingsleder, Mølholm Skole:

“Vi brugte Lykke til foredrag for indskolingsforældre, da vi oplevede en stigende tendens til, at selv børn i de mindste klasser havde en smartphone og skulle lære at gebærde sig på diverse platforme. Vi har efter foredraget fået en del feedback i forhold til emnet. Alle tænkte inden foredraget, at deres fornuftige børn ikke ville blive udsat for krænkelser eller misbrug af oplysninger. Endvidere var deres fokus før foredraget mere på kontoen til køb af Apps og at holde styr på denne. De gik derfra med kritiske og nysgerrige øjne i forhold til deres børns færden på nettet.”

Line Dahl – forældrekontakt Espergærde Skole:
“At booke Lykke er som at booke 80 % ører og 2O % mund. Hun har styr på sit oplæg, men er eminent til at lytte, spørge og fortælle på en måde, så man får svar på sine inderste, skøreste og ondeste spekulationer om unge på de sociale medier. Alle gik hjem med aha-oplevelser og redskaber til at tage ansvar, skabe dialog og gøre sociale medier til et lige så lavpraktisk og ufarligt emne på spisebordet som en skål klistrede pastaskruer. Vi havde inviteret ungerne med til oplægget, og Lykke svarede på en enestående måde på deres mange spørgsmål, så forældrene også fik en masse ud af det. Book hende!”
Mikkel Smith, Indehaver Flexkom:
“Lykke formår på professionel vis, at få kommunikeret et klart og præcist budskab. Lykke formår, via sin involverende stil, at få tilhørende til at reflektere undervejr og sikrer dermed en høj indlæringsevne hos tilhørerne. Lykke var en del af vores workshop ”Effektivitetens dag” og fik i den forbindelse en fremragende evaluering. Jeg kan kun anbefale Lykke som indlægsholder til lignende arrangementer.”

 

dbu

“Lykke har et stærkt tekstmæssigt overblik, der betyder, at hun i en undervisningssituation har overskud og analyse som sin tro følgesvend. Jeg har set Lykke løse en lang række redaktionelle opgaver og ikke mindst som ansvarlig for processer. Lykke har til vores fulde tilfredshed løst en lang række redaktionelle opgaver – altid med stor professionalisme og et højt fagligt niveau. Såvel enkeltstående artikler og reportager som længerevarende projekter. Hun kan i kraft af sin personlighed, sin energi og sin stærke journalistiske værktøjskasse indtræde i den redaktionelle proces på alle tidspunkter – som sparringspartner i den første spæde idéudviklingsfase eller som konkret opgaveløser i forhold til definerede opgaver.”

Mads D. Larsen, Kommunikationschef, DBU Jylland

remuladen

“I forbindelse med opstart af vores restauranter har vi i flere omgange haft fornøjelsen at få hjælp af Lykke fra AdNotam til at forfatte pressemeddelelser, lave tekster til hjemmeside og brochurer.
Hver gang har vi været ovenud tilfredse med resultatet – på én gang skarpt, præcist og poetisk… og vigtigst af alt; vores koncept og filosofi bliver kommunikeret ud på den helt rigtige måde målrettet det segment, vi ønsker at henvende os til i hvert enkelt tilfælde. Topprofessionelt!”

Daniel Bro Schmidt, Driftchef, The Dining Project

Caroline-Bjerring

“Lykke giver mine medarbejdere et kick, både arbejdsmæssigt, salgsmæssigt og i deres forståelse af dem selv. Når man lægger sine medarbejdere i Lykkes hænder, er det en tillidserklæring – som hun til fulde indfrier. Vi har fået et bedre drive og mine ansatte bruger hendes tips og råd dagligt, ligesom de forstår at holde fast i deres personlighed, mens de er bevidste om, hvilket brand, de repræsenterer.”

Caroline Bjerring, direktør og indehaver, Caroline Bjerring Successful skin and body care.

consult

“Kan varmt anbefales at lave projekter sammen med Lykke. Selvom man tror, at man mestrer kommunikation, kan man til sin overraskelse finde en spændende samarbejdspartner, som er i stand vil leve op til dine individuelle krav på den bedste facon”.

Svetlana Gertsen, Indehaver, 2gether Consult International

 

 

“Jeg havde kontaktet Lykke for at få hende til at tage hul på afdelingens igangsættelse af at formulerer visioner og værdi. Der blev afsat to temadage til formålet, hvor Lykke fik til opgave at få AVA til målrettet at skabe en intern forståelse, der skulle rykke afdelingen heni mod de overordnede visioner for Medicinsk afdeling på SLB.

Lykke formåede, at forstå hvor tydeligt, at netop vigtigheden af at tage udgangspunkt i afdelingens egne vilkår og arbejdstempo er. De særlige kendetegn og personalesammensætning havde Lykke på kort tid opfanget og Lykke gav lige netop det unikke afgørende betydning for, hvordan en fremtidig vision kan implementeres i hver enkel medarbejder.

Lykke var i stand til at fange ønsket om, at det, at kunne tage direkte fra hverdagen, var stort og udtalt. Det bevirkede, at i den dialog Lykke konstant holdt i gang ved alle medvirkende. Det gav involvering i samspillet, gruppearbejdet og feed backen.

Lykke evnede at give programmet dynamik ved at motivere, involvere, glæde og give dyb information.

Lykke magtede at skabe en fælles synergi og mål for afdelingen, noget alle fik berøring med. Dette var meget tydeligt et mål for alle og det havde været drøftet på forhånd.

Tak og på vegne af akut visitationsafsnit, Vejle sygehus.”

Annette Fuhlendorff Ottzen, Praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske, AVA Vejle Sygehus