Om Lykke Møller Kristesen

Kort fortalt 

Lykke er 46 år, uddannet journalist, tidl. redaktør, forfatter til fire bøger – de to seneste om digitale børn og unge, som er essensen af hendes nuværende sigte: at gøre dig som bruger af det digitale til en bevidst bruger af det digitale. Sikkerhed, god tone, skik, dannelse og perspektiv – alt det, vi ikke har med os fra vores egen opvækst, men som det er nødvendigt, at vi ved og kan lære børnene.

Hun er desuden rådgiver indenfor kommunikation og digitale medier, storyteller og klummeskribent, kursusleder og tidligere uddannelseschef og brandmanager.

Lykke bygger hele sit fundament på sin journalistiske baggrund og passion for autentisk kommunikation og mennesker. 

“I de år, jeg har arbejdet med kommunikation, har jeg både arbejdet strategisk og autentisk, så budskaber blev forstået og integreret i bevidstheden. Jeg har hjulpet og støttet ledere, der skulle performe og sat ord på udfordringer i medarbejdergrupper. Trænet mennesker i at være på – også uden Powerpoint, og hjulpet direktøren for det hele med sin personlige profil.

Det har jeg gjort gennem dialog og forløb, men også via kurser og foredrag og 1:1 rådgivning.

Men indenunder det strategiske har jeg altid spiret med min personlige agenda, der handler om, at vi har brug for rigtige mennesker. Ikke mennesker, der laver sig selv om eller er uægte bare for at få sin vilje eller få opmærksomhed.

Jeg vil gerne flytte mennesker og organisationer til at anerkende, at al god kommunikation er afhængig af et udgangspunkt: der er mennesker, der formidler og mennesker, der modtager. Ligesom sociale medier kun er sociale, fordi mennesker er sociale. Hvis du følger min blog, vil du kunne læse både personlige tanker bag mit arbejde men også løbende få gode råd og perspektiver omkring kommunikation og digitale medier.”

Bøger:

“Dit digitale barn har brug for dig” – udkommer til oktober på forlaget GAD

“Børn & Sociale medier – en guide til forældre med børn på sociale medier,” 2016

“Barn nummer to – når familien vokser,” 2008

“Én, der elsker mig,” 2002

Redaktør:

Helsemagasinet Naturli´

Jysk fodbold

De jyske fodboldklubbers historie

Udpluk af medier som freelancejournalist:

Berlingske Tidende

Politiken

Jyllands-Posten

Femina

Eurowoman

Alt for Damerne

Vejle Amts Folkeblad

Børsen Pleasure

Div. gratis eller medlemsmagasiner

Udpluk af kunder som rådgiver/tekst/branding:

LEGO

Restaurant Remouladen

IBC – International Business College

Caroline Bjerring

Vejle Kommune

Tormax

Frøs Sparekasse

“Vi brugte Lykke til foredrag for indskolingsforældre, da vi oplevede en stigende tendens til, at selv børn i de mindste klasser havde en smartphone og skulle lære at gebærde sig på diverse platforme. Vi har efter foredraget fået en del feedback i forhold til emnet. Alle tænkte inden foredraget, at deres fornuftige børn ikke ville blive udsat for krænkelser eller misbrug af oplysninger. Endvidere var deres fokus før foredraget mere på kontoen til køb af Apps og at holde styr på denne. De gik derfra med kritiske og nysgerrige øjne i forhold til deres børns færden på nettet.”

Anne Mette Øllegaard Sørensen
Anne Mette Øllegaard SørensenAfdelingsleder, Mølholm Skole

“At booke Lykke er som at booke 80 % ører og 2O % mund. Hun har styr på sit oplæg, men er eminent til at lytte, spørge og fortælle på en måde, så man får svar på sine inderste, skøreste og ondeste spekulationer om unge på de sociale medier. Alle gik hjem med aha-oplevelser og redskaber til at tage ansvar, skabe dialog og gøre sociale medier til et lige så lavpraktisk og ufarligt emne på spisebordet som en skål klistrede pastaskruer. Vi havde inviteret ungerne med til oplægget, og Lykke svarede på en enestående måde på deres mange spørgsmål, så forældrene også fik en masse ud af det. Book hende!”

Line DahlForældrekontakt Espergærde Skole

“Lykke formår på professionel vis, at få kommunikeret et klart og præcist budskab. Lykke formår, via sin involverende stil, at få tilhørende til at reflektere undervejr og sikrer dermed en høj indlæringsevne hos tilhørerne. Lykke var en del af vores workshop ”Effektivitetens dag” og fik i den forbindelse en fremragende evaluering. Jeg kan kun anbefale Lykke som indlægsholder til lignende arrangementer.”

Mikkel Smith
Mikkel SmithIndehaver Flexkom

“Lykke har et stærkt tekstmæssigt overblik, der betyder, at hun i en undervisningssituation har overskud og analyse som sin tro følgesvend. Jeg har set Lykke løse en lang række redaktionelle opgaver og ikke mindst som ansvarlig for processer. Lykke har til vores fulde tilfredshed løst en lang række redaktionelle opgaver – altid med stor professionalisme og et højt fagligt niveau. Såvel enkeltstående artikler og reportager som længerevarende projekter. Hun kan i kraft af sin personlighed, sin energi og sin stærke journalistiske værktøjskasse indtræde i den redaktionelle proces på alle tidspunkter – som sparringspartner i den første spæde idéudviklingsfase eller som konkret opgaveløser i forhold til definerede opgaver.”

Mads D. Larsen
Mads D. LarsenKommunikationschef, DBU Jylland

“I forbindelse med opstart af vores restauranter har vi i flere omgange haft fornøjelsen at få hjælp af Lykke fra AdNotam til at forfatte pressemeddelelser, lave tekster til hjemmeside og brochurer.
Hver gang har vi været ovenud tilfredse med resultatet – på én gang skarpt, præcist og poetisk… og vigtigst af alt; vores koncept og filosofi bliver kommunikeret ud på den helt rigtige måde målrettet det segment, vi ønsker at henvende os til i hvert enkelt tilfælde. Topprofessionelt!”

Daniel Bro SchmidtDriftchef, The Dining Project

“Lykke giver mine medarbejdere et kick, både arbejdsmæssigt, salgsmæssigt og i deres forståelse af dem selv. Når man lægger sine medarbejdere i Lykkes hænder, er det en tillidserklæring – som hun til fulde indfrier. Vi har fået et bedre drive og mine ansatte bruger hendes tips og råd dagligt, ligesom de forstår at holde fast i deres personlighed, mens de er bevidste om, hvilket brand, de repræsenterer.”

Caroline Bjerring
Caroline BjerringDirektør og indehaver, Caroline Bjerring Successful skin and body care.

Alt det, jeg har på tryk

Flere hundrede artikler for stort set alle danske magasiner som Eurowoman, Bo Bedre, FEMINA, Alt for Damerne, Psykologi, og aviser som Berlingske Tidende, Børsen, Vejle Amts Folkeblad, Politiken, Fyens Stiftstidende. Samt en stak udgivelser af Naturli og DBU Jyllands medlemsblad: Jysk Fodbold, hvor jeg har været redaktør. I min bogreol står desuden den store historiesamling: Jyske Klubbers historie, som jeg var redaktør på.

Alt det, jeg har med i bagagen:

Min virksomhed drives først og fremmest af et stort engagement og knowhow indenfor personlig læring og på tværs af mange principper. Derfor startede virksomheden med fortrinsvis private workshops eller workshops for selvstændige, der havde brug for et kick og en forståelse af, hvordan man genererer en forståelse ud over rampen og hen til en modtager uden at miste sig selv.

Siden er virksomheden vokset til også at indeholde større medarbejderkurser i skriftlig kommunikation og til at opfylde specifikke krav indenfor eks. mailkorrespondance, salgstekster, personlig kommunikation og kommunikationsstrategier. Kurser indenfor personlig kommunikation foregår i et mix af mentoring, kickstart og baggrundsviden.

Forespørg på Lykke Møller Kristensen

Kontakt Lykke

Her kan du uforpligtende forespørge på et foredrag, workshop eller kursus.

Mail: lmk@lykkemoellerkristensen.dk
Telefon: 40 33 43 19
Jeg er oftest nemmest at fange på mail.