Lykke

nyt godt billede

Kort fortalt: Lykke Møller Kristensen er 44 år, journalist, tidl. redaktør, forfatter, rådgiver indenfor kommunikation og digitale medier, storyteller, klummeskribent, underviser, uddannelseschef og brandmanager, og ikke mindst passioneret og aktiv, når det kommer til at sikre, at både organisationer såvel som familier forstår og får mest muligt ud af digitale medier. Et emne, hun også ofte udtaler sig om i medierne, herunder TV2. Udgav i august 2016 sin seneste bog: Børn og sociale medier.

Lidt længere version: Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2001, og det er helt klart mit fundament, fagligt såvel som mentalt. Jeg er født nysgerrig, og jeg elsker at perspektivere og få gode historier frem – at løfte mennesker og organisationer. Siden har jeg suppleret med strategisk kommunikation samt utallige kurser indenfor formidling, storytelling, digitale platforme, sociale medier og skriveteknik.

Derfor arbejder jeg i dag både som formidler/journalist og forfatter samt rådgiver i kommunikation, gennemslagskraft og – ikke mindst – sociale medier, herunder både branding, kultur og forståelse. Min seneste bog: Børn og sociale medier er netop udkommet.

I de år, jeg har arbejdet med kommunikation, har jeg både arbejdet strategisk og autentisk, så budskaber blev forstået og integreret i bevidstheden. Jeg har hjulpet og støttet ledere, der skulle performe og sat ord på udfordringer i medarbejdergrupper. Trænet mennesker i at være på – også uden Powerpoint, og hjulpet direktøren for det hele med sin personlige profil.

Det har jeg gjort gennem dialog og forløb, men også via kurser og foredrag og 1:1 rådgivning.

Men indenunder det strategiske har jeg altid spiret med min personlige agenda, der handler om, at vi har brug for rigtige mennesker. Ikke mennesker, der laver sig selv om eller er uægte bare for at få sin vilje eller få opmærksomhed.

Jeg vil gerne flytte mennesker og organisationer til at anerkende, at al god kommunikation er afhængig af et udgangspunkt: der er mennesker, der formidler og mennesker, der modtager. Ligesom sociale medier kun er sociale, fordi mennesker er sociale. Hvis du følger min blog, vil du kunne læse både personlige tanker bag mit arbejde men også løbende få gode råd og perspektiver omkring kommunikation og digitale medier.

Alt det, jeg har på tryk:

Read the rest of this page »