Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Du er på alle måder velkommen til at kontakte mig på

Mail: lmk@lykkemoellerkristensen.dk

Telefon: 40 33 43 19

Jeg er oftest nemmest at fange på mail.

“Vi brugte Lykke til foredrag for indskolingsforældre, da vi oplevede en stigende tendens til, at selv børn i de mindste klasser havde en smartphone og skulle lære at gebærde sig på diverse platforme. Vi har efter foredraget fået en del feedback i forhold til emnet. Alle tænkte inden foredraget, at deres fornuftige børn ikke ville blive udsat for krænkelser eller misbrug af oplysninger. Endvidere var deres fokus før foredraget mere på kontoen til køb af Apps og at holde styr på denne. De gik derfra med kritiske og nysgerrige øjne i forhold til deres børns færden på nettet.”

Anne Mette Øllegaard Sørensen
Anne Mette Øllegaard SørensenAfdelingsleder, Mølholm Skole

“At booke Lykke er som at booke 80 % ører og 2O % mund. Hun har styr på sit oplæg, men er eminent til at lytte, spørge og fortælle på en måde, så man får svar på sine inderste, skøreste og ondeste spekulationer om unge på de sociale medier. Alle gik hjem med aha-oplevelser og redskaber til at tage ansvar, skabe dialog og gøre sociale medier til et lige så lavpraktisk og ufarligt emne på spisebordet som en skål klistrede pastaskruer. Vi havde inviteret ungerne med til oplægget, og Lykke svarede på en enestående måde på deres mange spørgsmål, så forældrene også fik en masse ud af det. Book hende!”

Line DahlForældrekontakt Espergærde Skole

“Lykke formår på professionel vis, at få kommunikeret et klart og præcist budskab. Lykke formår, via sin involverende stil, at få tilhørende til at reflektere undervejr og sikrer dermed en høj indlæringsevne hos tilhørerne. Lykke var en del af vores workshop ”Effektivitetens dag” og fik i den forbindelse en fremragende evaluering. Jeg kan kun anbefale Lykke som indlægsholder til lignende arrangementer.”

Mikkel Smith
Mikkel SmithIndehaver Flexkom

“Lykke har et stærkt tekstmæssigt overblik, der betyder, at hun i en undervisningssituation har overskud og analyse som sin tro følgesvend. Jeg har set Lykke løse en lang række redaktionelle opgaver og ikke mindst som ansvarlig for processer. Lykke har til vores fulde tilfredshed løst en lang række redaktionelle opgaver – altid med stor professionalisme og et højt fagligt niveau. Såvel enkeltstående artikler og reportager som længerevarende projekter. Hun kan i kraft af sin personlighed, sin energi og sin stærke journalistiske værktøjskasse indtræde i den redaktionelle proces på alle tidspunkter – som sparringspartner i den første spæde idéudviklingsfase eller som konkret opgaveløser i forhold til definerede opgaver.”

Mads D. Larsen
Mads D. LarsenKommunikationschef, DBU Jylland

“I forbindelse med opstart af vores restauranter har vi i flere omgange haft fornøjelsen at få hjælp af Lykke fra AdNotam til at forfatte pressemeddelelser, lave tekster til hjemmeside og brochurer.
Hver gang har vi været ovenud tilfredse med resultatet – på én gang skarpt, præcist og poetisk… og vigtigst af alt; vores koncept og filosofi bliver kommunikeret ud på den helt rigtige måde målrettet det segment, vi ønsker at henvende os til i hvert enkelt tilfælde. Topprofessionelt!”

Daniel Bro SchmidtDriftchef, The Dining Project

“Lykke giver mine medarbejdere et kick, både arbejdsmæssigt, salgsmæssigt og i deres forståelse af dem selv. Når man lægger sine medarbejdere i Lykkes hænder, er det en tillidserklæring – som hun til fulde indfrier. Vi har fået et bedre drive og mine ansatte bruger hendes tips og råd dagligt, ligesom de forstår at holde fast i deres personlighed, mens de er bevidste om, hvilket brand, de repræsenterer.”

Caroline Bjerring
Caroline BjerringDirektør og indehaver, Caroline Bjerring Successful skin and body care.